onsdag 20 juni 2012

På jakt efter nya utmaningar

Oavsett om man är arbetslös eller bara söker en ny utmaning i ett nytt jobb är det ett evigt tröskande att söka runt bland alla sidor där lediga jobb annonseras ut. Har därför börjat söka på jobbsiter istället. Och metrojobb.se är i mitt tycke en av de bästa. Här kan du söka både efter yrke och län och även efter jobb i Danmark och Norge. Man kan även söka på ett företagsnamn eller en speciell jobbtitel. Har även prövat att söka på en specifik stad och det fungerade bra. Du får listat arbeten från olika företag och även rekryterings- och bemanningsföretag.
Metrojobb.se har även en massa intressanta artiklar runt ämnet nytt arbete. Allt ifrån hur du skriver det perfekta CV:t till inspirerande artiklar om varför olika personer startat eget, vad som driver dem eller hur du blir mer tidsefffektiv. Mycket spännande att läsa även för de som inte söker nytt jobb utan kanske vill ha lite inspiration. Tycker att detta är en bra sida för alla som är intresserade av arbetsmarknaden även för att få nya idéer och uppslag. Vem vet, du kanske får inspiration till ditt drömjobb?

1 kommentar:

  1. hej hej, jag ville bara komma in o säga att jag har min första goodiebag tävling som startar idag, om du vill vara med o tävla så kom in hos mej :)
    http://highheelslady.bloggplatsen.se/2012/06/20/8118365-goodiebag-tavling/

    SvaraRadera